Šis desertas kažkuom man priminė Snickers’ą. Kodėl?
Turite paragauti ir pasakyti patys, nes nepapasakosiu.
Bet apliekite šokoladu ir turėsite veganišką sveikuolišką Snickerso giminaitį. Tolimą, bet vistiek. Užtat sąžinė rami rami.
Tiesiog kažką turi matyt tas žemės riešutų sviestas.
O jeigu jausitės apgauti – na ką gi – išrašykit man kulinarinę baudą, bet dėl skonio nesi.. ;)

Žinau žinau. Kokie dar receptai, kai už lango toooks oras. Ir dar penktadienis! Reachas: -1000 balų :))
Bet dėl to ir dalinuosi būtent šiuo “receptu”, kuris nelabai ir receptas, o tiesiog “ką ant smūgio padaryt su pajuodusiais bananais”.
TAI “ANT SMŪGIO” GAVOSI NEREALUS DESERTUKAS

Aš naudojau silikonines saldainių formeles. Galima supilstyti į ledukam skirtas formeles arba ledų formytes, įsmeigti pagaliuką ir valgyti kaip ledus. Tik papildomai dapilkite kokosų pieno. Štai kaip atrodė mano eksperimentas (Andrius dėl šios ant pagaliuko versijos alpo):
Nors tokie vieno kąsnio kąsneliai turi savo šarmo.
Šmurkšt į burną – ir lėtai lėtai tirpsta malonumas..

Mums prireiks
Bananai (sunokę)
Riešutų sviestas
Šokoladas (nebūtina)
Santykis toks: 1 bananas + 1v.š. riešutų sviesto
Viskas labai paprasta
Bananus sutriname su riešutų sviestu iki vientisos masės (naudojau kokteilių plaktuvą).
Sudedame į formeles.
Užšaldome.
Skanaujame.
Pastabos
Jeigu norite, prieš valgymą aptaškykite karšto vandens vonelėje tirpintu šokoladu (po to galite įdėti keletui minučių atgal į kamerą, kad sušaltų). Nebūtina dėti masę į formeles labai tvarkingai. "Sumeskite", o perteklių nuvalykite torto mentele. Mano instagrame "highlights" yra video "ledai". Ten gaminu šį desertą nuo A iki Z.
